Theatervoorstelling OranjeWoud op 19 februari

7 februari 2023

Op zondag 19 februari 2023 om 15:00 uur is in de Hof van de Koning een indringend theaterstuk te zien over een meisje dat door te zwijgen en te schrijven zichzelf probeert te blijven. Er zijn nog kaarten beschibaar!

 

'OranjeWoud' is een theatervoorstelling over de onmacht van een meisje wanneer haar ouders scheiden. Hoe je door te zwijgen en te schrijven jezelf probeert te blijven. Over een kind dat puber en volwassen wordt, op zoek naar het zorgeloze en vrije dat ze ooit is verloren.

 

Het script is gebaseerd op teksten van Renske de Vries. Zij is opgegroeid in Oranjewoud. Vanaf haar kindertijd schreef ze gedichten en verhalen. Als een spel met woorden en letters die voor haar hele werelden opriepen, die haar binnenste vertaalden en woorden gaven aan wie ze was.

 

Script en regie: Jos Spijkers

Spel: Renske de Vries

Saxofoon: Ria Keijzer

 

Kaarten kosten € 10,- en kunnen gereserveerd worden via e-mail op renskedevries@home.nl
 

Reserveren
Terug naar overzicht