Voorgerechten Vitello tonnato met frisse salade, makreelmayonaise en kapperappeltjes en zontomaatjes 14,5 Gerookte forelmousse op rozemarijnbrood met veldsla, zoetzure radijsjes en gele uitjes 13,5 Steak tartaar van tomaat met een gepocheerd eitje met kappertjes en bieslook (vegetarisch) 12,5
Salades Zacht gegaarde rosbief salade met huis gedroogde tomaten, Pecorino, notencrumble en truffelmayonaise 1O,5 Tonijnsalade met rode ui, gemarineerde olijfjes, radijsjes, gekookt eitje en groene boontjes 1O,5 Veldsla met feta, gegrilde perzik, cherrytomaatjes, walnoten en honingdressing (vegetarisch) 1O,5
Soepen Tomaat-paprika soep met chorizo, lente-ui en groene kruidenroom (kan vegetarisch) 7,3 Geroosterde courgette soep met Pecorinocroutons (vegetarisch) 7,3 Thaise kokossoep met gele curry, kip, noedels en prei (kan vegetarisch) 7,3