Voorgerechten Knabbelplank; breekbrood met smeersels en gepofte tomaatjes en olijfjes 9,8 Carpaccio van Chiogga biet met rucola, feta, pompoenpitten en balsamico dressing 13,8 Rundercarpaccio met salsa van gepofte tomaten, Grana Padano, nootjes en frisse salade 14,8 Huis gerookte hertenham met salade van selderij, granaatappel en pepermayonaise 14,8
Salades Salade met gegrilde bonen walnoten, geitenkaas, veldsla en honingdressing 1O,5 Salade met vijgen serranoham, hüttenkäse, pinda's en gegrilde paprika 1O,5 Salade gerookte makreel broodcroutons, tomaten, krokante kappertjes, witte bonen en basilicum 1O,5
Soepen Pompoensoep met geroosterde pompoenblokjes en bieslook 7,8 Witlofsoep met krokante bacon, croutons en peterselie 7,8 Wildbuillon met paddenstoelen, wildpoulet en prei 7,8