Voorgerechten Tartaar van gerookte wortel met gepofte cherrytomaatjes, radijsjes, kappertjes en dillemayonaise 12,8 Huisgemaakte carpaccio met een zwarte pepermayonaise, rucola, gedroogde tomaatjes en Parmezaanse kaas 14,5 Gravad lax zalm gemarineerd met rode biet, zoetzure venkelsalade met granaatappel en een frisse yoghurt dilledressing 14,8
Salades Salade lamsham croutons, groene asperges, rode ui en gedroogde tomaatjes 1O,5 Salade met koud gerookte zalm gemarineerd met rode biet, radijs, notencrumble en een frisse citroenmayonaise 1O,5 Salade met warme geitenkaas uit de oven met cherrytomaatjes, gegrilde courgette, cashewnoten en honingdressing 1O,5
Soepen Gele curry soep met knoflook, kokos, mihoen, kip en prei 7,3 Lamsbouillon met paddenstoelen, bosui en lamspoulet 7,3 Spinaziesoep met croutons, vega zalm en groene kruidenroom 7,3