En we noemen het... Hof van de Koning

15 oktober 2019

Waarom? Omdat in ons restaurant de gast Koning is. Met een vette knipoog naar de achternaam van de familie die heel hongerig Heerenveen al tijden zo vorstelijk verwende, met buitengewoon goed en lekker eten.

Waarom precies vandaag, dit nieuws? 

Waarom niet?! We merkten dat onze gasten de geheimzinnige spanning bijna niet meer trokken. Stiekeme foto's van de knappe metamorfose van het interieur lekten al uit, met spannende kroonluchters en al. Geruchten gingen de ronde doen. We merkten dat lang niet iedereen van een verrassingsmenu houdt!
Een nieuwe stijl en een totaal nieuw uiterlijk, gewoon omdat het kan! Als kroon op het werk - de nieuwe sfeerverlichting kan al aan, je krijgt er kippenvel van, nog voordat je een hap gegeten hebt - kiezen we voor een andere naam en een ander logo. Vanaf nu. 

Een simpel en verleidelijk logo vinden we zelf. Koning met koningskroon en volle baard. Geen hipsterbaard, die met alle moderne winden mee waait! Nee, een vaderlijke, huiselijke baard. Net als de smaakvolle baard die Willem-Alexander ineens een stuk volwassener en gezaghebbender maakte. De Koning van ons nieuwe beeldmerk is een vriendelijke, gastvrije Koning, dat zie je zo. Beetje Bourgondisch, heel erg Fries.

We zouden het bijna vergeten: bij de nieuwe naam hoort ook een vaste ondertitel. Hof van de Koning - 't Rijk voor de Bourgondiër. Zegt genoeg, toch?

Geloof het of niet: wij zijn het!
Toch twijfels? Boek een tafel, doe je ogen dicht en proef. 

Terug naar overzicht