Wat mis je op deze foto?

25 september 2019

Juist! Lachende mensen. Die samen eten, wat drinken, feestvieren, een traantje laten, verliefd worden. Beetje kale boel dus. Het vrolijke geroezemoes van gasten, dat begint pas vanavond weer. En morgen weer een heel ander stel, want zo gaat dat hier: altijd wat te doen!

Misschien duurt jouw eigen dagje Koningshof nog even? Dan weet je het vast: 
je eigen, fijne, vertrouwde Koningszaal - altijd al dé plek in Heerenveen om gezellig met zijn allen bij elkaar te komen - heeft een kek nieuw jasje gekregen. Nou ja, jasje, jasje. Dat klinkt naar een vers likje verf tussen hoofdgerecht en toetje in. 

We hebben het hier over een brutale Mega-Morfose! Koninklijke kroonluchters in reuzenproporties, de kleur van blauw bloed, hippe visgraatplanken, lieve lampjes voor de sfeer. Belachelijk smaakvol en warm allemaal, dus toch weer typisch Koningshof. 
Komt dat zien, komt dat voelen. En regel op tijd je boeking, want het kan druk zijn.

Terug naar overzicht