Help!
Onze chef-kok is klusser.

30 september 2019

Het team mooimakers, behangers, sfeermakers, schilders en timmerlieden dat in De Koningshof prinsheerlijk aan het toveren is - op weg naar een totaal nieuwe look - was er snel klaar mee: "Lieve chef, ga jij als-je-blieft weer gewoon doen waar je zo onuitstaanbaar goed in bent: heerlijk, eerlijk en verrukkelijk eten op tafel zetten!" Terug naar je aanrecht. Daar kwam het op neer. Stop met opscheppen, ga lekkere dingen opscheppen. Onze gasten zijn Koning.

We blijven dus gewoon open!

Je bent van harte welkom. Je bent een beetje avontuurlijk en flexibel, want de komende weken kan het dus zijn, dat je bij het aperitiefje in de verte een laatste tik van een hamer hoort, of de brom van een accuschroevendraaier. Je luncht of dineert tijdelijk niet in het grote restaurant, maar in de intieme Prinsenkamer, een paar tafeltjes groot. Heb je dat ook weer meegemaakt.

Terug naar overzicht